Det er få som ikke har opplevd det: Man glipper en oljekanne eller mister malingspannet, og innholdet brer seg pent utover gulvet. Men hvordan få det opp? Mange griper etter papirrullen og må belage seg på en lang vei frem til rent gulv. Andre finner frem en dunk med tradisjonell granulat. Begge har som fellesnevner at de tar tid, og ikke minst gir fryktelig mye søppel som resultat. Würth har imidlertid en raskere og mer elegant løsning: Univarsal Polymer Absorbent.

wurth-universal-polymer-absorbent-5

Hva skiller den fra mengden?

Det finnes flere gode granulat på markedet i dag som suger opp f.eks oljesøl, men en ulempe er at det ofte kreves store mengder for å få et bra resultat. For å suge opp 40 liter med oljesøl kreves det opp mot 180 kg med granulat. Etter dette må man ofte vaske overflaten med avfetting/vaskemidler for å få vekk den siste oljefilmen.

Universal Polymer absorbent skiller ut ved at den har en enorm evne til å absorbere søl, helt opp i 9,5 ganger sin egen vekt for å være nøyaktig! Dette gjør at den tidligere nevnte oljelekkasjen på 40 liter kan absorberes ved å bruke 4 kg polymer absorbent. I tillegg til dette vil man oppleve at overflaten er tørr og ren etter man har børstet opp avfallet, noe som gjør opprenskingen meget rask!

Mindre søppelhåndtering

Husk at selv om oljen blir absorbert i det hvite pulveret, er det fortsatt å anse som spesialavfall. Husk derfor å sortere det brukte granulatet for seg når du har feid det opp slik at det ikke går i normal søppel. Heldigvis blir det mindre søppel med Universal absorbent enn tradisjonelt granulat, noe som igjen gir mindre kostnad på søppelhåndtering!

Hvordan bruke Universal Polymer absorbent

1. Uhellet er ute: Finn frem bøtta!

wurth-universal-polymer-absorbent-1

2. Påfør absorbent-pulver

wurth-universal-polymer-absorbent-2

3. arbeid inn pulveret i væsken

wurth-universal-polymer-absorbent-3

4. sop opp pulveret, og fortsett jobben der du var før du sølte!

wurth-universal-polymer-absorbent-4

Produktinformasjon

 

  • Tetthet: 100-150 kg per m3
  • Fukt innhold: RH 40-60%
  • PH verdi: 4-5
  • Antennelsestemperatur: over 1000 ° C
  • Pakningsstørrelse: 16 liter
  • Vektinnhold: Ca 2,7 kg

wurth-universal-polymer-absorbent-6