MS High Tack skiller seg ut fra mengden! Den allsidige lime- og tettemassen kan brukes i en mengde sammenhenger, og her får du tre gode grunner til å ha MS High Tack som en del av ditt forbruksmateriell:

1. Den gir umiddelbar heft

De aller fleste lime- og tettemasser limer godt, men man kan oppleve at det man monterer siger ned før massen har herdet. Dette betyr i praksis at man må fiksere det man skal montere med hjelp av tape, kiler eller lignende for å unngå sig. Med MS High Tack derimot fester det du skal montere umiddelbart. Dette betyr at du slipper ekstra arbeid med fiksering. Du kan til og med bytte ut mekanisk innfesting i en del situasjoner til fordel for MS High Tack!

2. Den fester på en mengde materialer

MS High Tack kan også brukes i en mengde ulike sammenhenger! Den er tiltenkt bruk på metallkonstruksjoner, trebygninger og til båt, men det er mange flere yrkesgrupper som kan ha glede av den!

MS High Tack hefter godt på følgende materialer:

 1. Aluminium
 2. Rustfritt stål
 3. Bly
 4. Kobber
 5. Messing
 6. Stål
 7. Jern
 8. Stein
 9. Betong
 10. Gips
 11. Glass
 12. Speil
 13. Emalje
 14. Keramikk
 15. Fibersement
 16. Laminat
 17. Tre
 18. Kork
 19. De fleste plasttyper

Blogg-high-tack-3

3. Den kan brukes både innendørs og utendørs

Det er heller ikke noe problem om du skal veksle mellom innendørs og utendørs bruk. Den tåler å transporteres i temperaturer ned mot -15 grader, og kan bearbeides mellom +5 og +40 grader. Den er også svært bestandig mot UV-stråling, og er værbestandig.

For mer opplysninger om MS High Tack se teknisk datablad.

Blogg-high-tack-2