Vår visjon er å gjøre det enklere for fagfolk å gjøre en god jobb. Det er enklere sagt enn gjort, men i denne artikkelen skal vi se på hvordan våre kontaktpunkter og systemer kan gjøre nettopp din arbeidshverdag enklere.

Les mer om:

Hva sier kundene?

Bakken motor AS

Bakken Motor AS er en av Norge ledende leverandører av privatbåter og påhengsmotorer. En stor del av driften dreier seg om klargjøring og service på båt og motor, og her kom partnerskapet med Würth inn i bildet. I deres splitter nye verksted har vi levert innredning, verktøyvogner med verktøyinnlegg og ORSY-kofferter. Siden serviceteknikerne som jobber på Bakken flytter seg mye rundt er det å kunne flytte verktøyinnleggene mellom vognen og koffertene svært gunstig. 

blogg-würth-2

En annen fordel verksmester på Bakken, Thor Espen Asmussen nevner, er tilgjengeligheten av kontaktpunkter. Den lokale butikken, selgeren og nettbutikken var viktige i vurderingen av Würth som partner forteller han.

 

Våre kontaktpunkter

Selgere

Vi har over 300 Würth-kvinner og Würth-menn ute i Norges land som kontinuerlig jobber med å følge opp våre kunder. Disse selgerne har spisskompetanse innen ulike divisjoner, og jobber kontinuerlig for å holde seg faglig oppdatert. Ikke bare har de som jobb å selge produkter, men de skal også være en partner å diskutere med for å finne gode løsninger der vi tilbyr produkter. Med en Würth-selger på laget har du trofast partner tilgjengelig!

blogg-würth-5

Butikk

Vi har et stort og ikke minst voksende nettverk av butikker over hele Norge. Med 56 butikker er vi tilstede i store deler av landet, og det er neppe langt til ditt nærmeste filial. I Würth-butikkene finner du et rikholdig utvalg av maskiner, festemidler, kjemi, arbeidsbekledning og mye mer. Som med Würth-selgerene vil du oppleve at de ansatte i butikkene innehar enormt mye kompetanse. 

blogg-würth-4

I tillegg til produktene kan også butikkene våre tilby logoprofilering av arbeidstøy, samt hydraulikkverksted. 

Se alle våre butikker her.

Nettbutikk

Det mest allsidige kontaktpunktet vårt er uten tvil nettbutikken. Her har vi samlet alle de 25.000 produktene våre på ett og samme sted slik at du enkelt kan finne alt du leter etter. I vår nettbutikk finner du ikke bare alle våre produkter, men også oversikt over sikkerhetsdatablader, kurs, fakturaer, butikkoversikt og en mengde andre nyttige tjenester. 

At nettbutikken er åpen 24 timer i døgnet er imidlertid ikke så interessant dersom varene kommer sent levert, men heldigvis er det ikke tilfellet. Vi har et topp moderne lager som består av en mengde ekstremt dyktige medarbeidere kombinert med et av Europas mest avanserte robotlagersystemer. Dette sikrer deg svært hurtige leveranser, rett til arbeidsplassen!

Registrer deg som nettkunde her.

Våre systemer

Vi vet også at det er viktig for deg som håndverker å ha tilgjengelig alt du trenger, der du er! Derfor har vi en mengde løsninger for å effektivisere din arbeidshverdag.

ORSY

Orden og system er grunnstammen i vårt ORSY-system. Tanken er å integrere vårt system i alt du gjør, der du gjør det. Alle våre maskiner leveres i ORSY kofferter og offertene passer i våre reoler og i bilinnredningen vår. Sortimentskrinene i våre reoler kan tas ut og plasseres i koffertene, og koffertene kan kobles sammen med hverandre. 

blogg-würth-3

I tillegg er våre ORSY-reoler perfekte for å holde orden på forbruksmateriell som du bruker ofte. Lenger ned i artikkelen kan du lese om hvorfor Bakken Motor AS valgte verktøyvogner og kofferter fra oss.

Les mer om ORSY her.

Würth Warehouse

Mange opplever å bruke de samme varene om og om igjen, eller at de gjerne skulle hatt bedre oversikt over hvilke varer de bruker de bruker til et prosjekt. Er dette tilfellet kan våre smarte systemer gi deg full kontroll. Med en smart touchskjerm kombinert med en ORSY-reol kan du enkelt kvittere ut varer du bruker, knytte dem mot et bestemt prosjekt eller bestille nye varer. Dette gjør at viderefakturerering og lagerstyring blir vesentlig enklere.

blogg-würth-1

En enda enklere løsning er vårt smartskap som låses opp med nøkkelkort, og automatisk registrerer varen du tar ut av skapet. Her får du virkelig full kontroll! Det er også mulig å sette opp automatisk varebestilling på både skjermen og smartskapet.

Les mer om Würth Warehouse her.

E-procurement

Bruker din bedrift Visma, SAP eller andre tilsvarende programmer? Da tilbyr vi integrering direkte i ditt system! Spar tid, og få alt av innkjøp direkte inn i ditt innkjøpssystem. Les mer om E-procurement her.

e-procurement

 

Ønsker du å bli Würth-kunde? Ta kontakt her: