Arbeidshansker finnes i alle former og fasonger, og har du vært innom Würth sine hjemmesider har du sikkert sett at det er enormt mange å velge mellom. Men hvilken hanske skal du velge til akkurat din jobb? Vi tar en nærmere titt på vårt utvalg av montasjehansker, nærmere bestemt Flexmodellene.

Hva er en flex-hanske?

En flex-hanske er en hanske vi anbefaler å bruke til montasjearbeid der sjansen for skikkelig "juling" er liten. Er det fare for kraftige kutt og høy mekanisk påkjenning ville vi gått for en tradisjonell tykkere arbeidshanske i skinn. Skal du derimot arbeide med hendene, og ønsker å få bedre grep samtidig som du beskytter huden, er en flex-hanske midt i blinken.

Blogg-hanske-topp

Våre flex montasjehansker er sømløse og elastiske, samtidig som de puster godt. Dette gjør dem behagelige å ha på seg samtidig som man beskytter huden under arbeid. Flex-hanskene har også forskjellige belegg i håndflatene som sikrer godt grep og fingerførlighet.

Tiger flex - originalen

Denne hansken kjenner du kanskje igjen, og ikke uten grunn. Tiger flex har vært på markedet i en årrekke og har satt standarden for lette arbeidshansker. Denne modellen passer til det aller meste av arbeid der du ønsker lett beskyttelse og økt grep. Finnes i grå og gul.

Blogg-hanske-tiger-flex

Kuttresistente hansker - beskytter mot skarpe gjenstander

Jobber du med skarpe gjenstander som krever presisjon? Da kan det være vanskelig å bruke tradisjonelle arbeidshansker. Velger du kuttresistente montasjehansker vil du få en ekstra beskyttelse mot kutt samtidig som du fint kan jobbe med god følelse. Men husk: disse hanskene er ikke kuttsikre, men resistente. Skal du ha full beskyttelse må du over på en tykkere hanske, gjerne i lær.

Blogg-hanske-kutt-flex

Micro touch - når du raskt skal sjekke mobilen

Bruker du mobilen eller iPad'en ofte? Da kan det være irriterende å måtte ta av og på hansken hele tiden for å få tastet! Med vår Air Micro Touch hanske får du kontakt med touch-skjermen på smarttelefonen! Hansken er forøvrig lik tigerflex på de fleste andre områder.

Blogg-hanske-touch-flex

Arbeidshanske for varme dager

Noen dager glimter den norske sommeren til, og man opplever at svetten renner nesten uansett hva man gjør. Å ha på hansker kan derfor bli problematisk, og mange dropper beskyttelsen hanskene gir til fordel for å lufte hendene.

Blogg-hanske-ultimate-flex

Med Maxiflex Ultimate AD-APT monteringshanske får du en hanske som gir deg automatisk kjøling under arbeidet! AD-APT-teknologien aktiveres av bevegelsen til hendene dine kombinert med økt temperatur, noe som frigjør et naturlig kjølemiddel som holder hendene tørre og kjøligere.

Maxidry hansker - for vått arbeid

Får du ofte oljesøl eller andre væsker på hendene under arbeidet? Da kan Maxidry være en god løsning. Disse hanskene finnes med væskebeskyttelse i hele hansken, 3/4 av lengden og kun på fingrene. Hansken med full dekning er godkjent for arbeid med "lett kjemikaliekontakt".

Blogg-hanske-maxidry-flex

Toppmodellen - Maxiflex Endurance

Her får du en hanske som ikke bare er behagelig, den har gått et hakk lenger! I håndflaten er gripebelegget hullet, noe som gir økt lufting uten at det går utover grepet. Belegget trenger heller ikke lenger inn enn halvveis i håndflaten, noe som bidrar til å øke bevegeligheten ytterligere. Hansken er også allergitestet og dermatologisk godkjent.

Blogg-hanske-endurance-flex

 

Blogg-hanske-kjøp-her.jpg