Vinteren kommer like brått hvert år, men det betyr ikke at man slutter å jobbe av den grunn! Mye har heldigvis skjedd innen utvalget av arbeidshansker de siste årene, også innen vinterhansker! Her er noen råd for å velge rett hanske når gradestokken kryper nedover!

Montasjehansker med fôr – fingerførlighet uten frostskader

Montasjehansker gir høyest mulig presisjon, samtidig som de gir beskyttelse og varme for hendene. Med et tynt gummibelegg gir også hanskene bedre grep og beskyttelse mot småsår. Er du glad i Tiger Flex-hansken på sommeren er dette de beste valgene med fôr!

Tiger Flex Thermo

Kuttresistent montasjehanske vinter

Montasjehanske Flex gul vinter

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6

 

Hanskene sitter tett til huden og har forskjellige modeller med varierende elastisitet, lengde på mansjett og grep.

Tradisjonelle arbeidshansker med fôr

Noen jobber blir for kjølige eller grove for montasjehansker, og tyngre skyts må til! Vi har hansker med medium fôring og god beskyttelse i håndleddene som dekker de aller fleste grovere arbeidsoppgaver. Disse hanskene passer godt for deg som ønsker EN hanske til det meste.

Vinterhanske rigg thermo

Vinterhanske Tegera 

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_4

Tykke arbeidshansker – Når det er ekstra kaldt

Jobber du langvarig i kulden har vi også ekstra tykke arbeidshansker, som holder varmen helt ned til 25 minusgrader. Disse hanskene er spesielt godt egnet til tungt arbeid, snørydding, vedlikehold av vei eller arbeid i skianlegg. Hanskene er også vann- og vindtette, og har ekstra lange mansjetter som varmer godt.

Vinterhanske Excellent

Vinterhanske Tegera 595

37543329

 

Blogg-vinterhansker-1