Hva oppnår du ved å velge kvalitet på verktøy og forbruksmateriell?

Av Steinar Fjeldstad 1. september 2017

Vil du etterlate et inntrykk av kvalitet i de jobbene du gjør, må du også levere kvalitet underveis. Kvalitet begynner med den minste skrue eller spiker og slutter når kunden er fornøyd.

Les mer ›

Temaer: Verktøy, Forbruksmateriell, Kvalitet

Dette bør du tenke på ved valg av laserverktøy

Av Øystein Holmsen 18. august 2017

Hvor langt, høyt eller bredt skal laseren nå? Skal den brukes ute eller inne? Hvilke funksjoner kan den utføre - med eller uten tilleggsutstyr? Her er noen tips ved valg av laserverktøy til profesjonelle jobber.

Les mer ›

Temaer: Verktøy

Slik får du sjefen din til å kjøpe skikkelig verktøy

Av Roar Johansen 19. mai 2017

Har du fått tildelt verktøy i jobben din som slites eller ryker på tross av at du bruker det riktig og behandler det bra? Kanskje har du hørt andre i bransjen som skryter av proffverktøyet sitt og kjenner mer enn bare et lite stikk av misunnelse? Her er noen argumenter du kan legge på bordet hvis du mistenker at sjefen er mer opptatt av innkjøpsprisen enn av kvaliteten på verktøyet du bruker i jobben.

Les mer ›

Temaer: HMS, Bygg, Verksted, Verktøy

Om Würth-bloggen

Vi i Würth er til for din verdiskapning. På Würth-bloggen tar vi for oss spørsmål, problemstillinger og muligheter som dukker opp i våre kunders hverdag, og som vi ser at flere kan ha nytte av. Kanskje du også? God lesning!

Besøk også: www.wuerth.no

Siste innlegg

Søk i bloggen