Skal du løfte bobil eller caravan? Dette er utstyret du trenger i bilverkstedet

Av Olav Olden 1. mars 2018

Stadig flere bobiler på veiene betyr økte muligheter for service og reparasjoner for ditt bilverksted. Da er spørsmålet om du har utstyret som skal til for å løfte slike kjøretøy. Det samme gjelder caravan.

Les mer ›

Temaer: Verksted, Verkstedutstyr

Hva skal til for å tilby service på elbiler?

Av Sven Olav Szallies 25. august 2017

Elbilboomen er over oss for alvor. Disse bilene skal også på verksted, og du trenger både spesialutstyr og kompetanse for å utføre servicen.

Les mer ›

Temaer: Bilverksted, Verksted, Elbil

Slik får du sjefen din til å kjøpe skikkelig verktøy

Av Roar Johansen 19. mai 2017

Har du fått tildelt verktøy i jobben din som slites eller ryker på tross av at du bruker det riktig og behandler det bra? Kanskje har du hørt andre i bransjen som skryter av proffverktøyet sitt og kjenner mer enn bare et lite stikk av misunnelse? Her er noen argumenter du kan legge på bordet hvis du mistenker at sjefen er mer opptatt av innkjøpsprisen enn av kvaliteten på verktøyet du bruker i jobben.

Les mer ›

Temaer: HMS, Bygg, Verksted, Verktøy

Leveringssikkerhet når det uforutsette skjer på verkstedet

Av Ole-Petter Bjerke 3. mai 2017

Tar du høyde for uforutsette mangler når du velger leverandører av utstyr og forbruksmateriell til verkstedet? I noen situasjoner vil servicegrad og leveringsdyktighet ha en langt større verdi for deg enn innkjøpspriser.

Les mer ›

Temaer: Verksted, Logistikk

Om Würth-bloggen

Vi i Würth er til for din verdiskapning. På Würth-bloggen tar vi for oss spørsmål, problemstillinger og muligheter som dukker opp i våre kunders hverdag, og som vi ser at flere kan ha nytte av. Kanskje du også? God lesning!

Besøk også: www.wuerth.no

Siste innlegg

Søk i bloggen