Hva slags smøring skal jeg velge hvor?

Av Marie Sand 28. desember 2017

Utvalget av smøremidler er stort, og det kan være skjebnesvangert å bruke feil type på feil sted. Her skal vi ta en kikk på de vanligste produktene og bruksområdene.

Les mer ›

Temaer: Smøring, Kjemikalier

Slik unngår du kaldsveising på rustfrie og syrefaste skruer

Av Arve Pedersen 7. april 2017

Du har sikkert opplevd at rustfrie og syrefaste skruer låser seg fast og blir umulig å få løs. Dette kalles kaldsveising eller galling. Kaldsveising inntreffer når det oppstår metallisk forbindelse mellom to metalloverflater som presses sammen med tilstrekkelig styrke, og der friksjonskrefter gjør at oksidlaget i overflatene, som hindrer oksidering, sprekker opp. Resultatet er at metallet i kontaktflatene sveises sammen.

Les mer ›

Temaer: Smøring, Festemidler

Hvordan kan jeg redusere mengden av smøreprodukter?

Av Marie Sand 15. mars 2017

Smøring står sentralt i ethvert verksted. Men med så mange smøremidler på markedet, er det lett å gå seg vill i jungelen. En planmessig tilnærming til dine behov kan redusere antall lagerførte produkter – uten å gå på akkord med kvaliteten.

Les mer ›

Temaer: Smøring

Om Würth-bloggen

Vi i Würth er til for din verdiskapning. På Würth-bloggen tar vi for oss spørsmål, problemstillinger og muligheter som dukker opp i våre kunders hverdag, og som vi ser at flere kan ha nytte av. Kanskje du også? God lesning!

Besøk også: www.wuerth.no

Siste innlegg

Søk i bloggen