Hva er verdien av ikke å gå i butikken?

Av Turid Thorbjørnsrud 21. juli 2017

Du kjenner situasjonen. Når alt klaffer, verktøyene fungerer, du og kollegaene dine har funnet rytmen og får tingene unna, i verkstedet eller på byggeplassen. Du har nådd flytsonen, og jobben går som en lek. Så er det plutselig noe som mangler.

Les mer ›

Temaer: Bygg, Logistikk

Hvor dyrt er det å ha lager på byggeplass?

Av Kenneth Kvalheim 14. juli 2017

Byggeplassen fungerer best når vareflyten er optimal. Riktig mengde materialer og forbruksmateriell til riktig tid og på riktig plass er stikkordene. Men hva koster det egentlig å ha lager på byggeplassen? Og hvor stort bør det være?

Les mer ›

Temaer: Bygg, Logistikk

Bør jeg ta imot selgere på byggeplassen?

Av Trond Asmyhr 30. juni 2017

Kan hende du opplever salgsmøter på byggeplass som en tidstyv. Men hvis du bruker møtene riktig, kan det være mye å hente.

Les mer ›

Temaer: Bygg, Logistikk

Leveringssikkerhet når det uforutsette skjer på verkstedet

Av Ole-Petter Bjerke 3. mai 2017

Tar du høyde for uforutsette mangler når du velger leverandører av utstyr og forbruksmateriell til verkstedet? I noen situasjoner vil servicegrad og leveringsdyktighet ha en langt større verdi for deg enn innkjøpspriser.

Les mer ›

Temaer: Verksted, Logistikk

Om Würth-bloggen

Vi i Würth er til for din verdiskapning. På Würth-bloggen tar vi for oss spørsmål, problemstillinger og muligheter som dukker opp i våre kunders hverdag, og som vi ser at flere kan ha nytte av. Kanskje du også? God lesning!

Besøk også: www.wuerth.no

Siste innlegg

Søk i bloggen