Sticker EX - Effektiv fjerning av limrester!

Av Marie Sand 25. april 2019

Sliter du med å fjerne limrester fra tape, etiketter eller dekorbånd? Würth har et produkt som løser alle problemene med en gang, frykt ikke.

Les mer ›

Temaer: Kjemikalier, Forbruksmateriell

Byggskum: Har du opplevd ikke å kunne lukke døren? Se video!

Av Marie Sand 5. april 2018

 

Det finnes neppe noe mer irriterende enn at dørbladet sitter fast eller ikke går å lukke etter at monteringen er ferdig. Løsningen ligger i valg av rett type byggskum.

Les mer ›

Temaer: Kjemikalier

Byggskum: Slik bruker du det. Se video!

Av Marie Sand 8. mars 2018

Det er jo nesten ikke grenser for hvor du kan benytte byggskum - så lenge du gjør det riktig. Her er noen praktiske tips.

Les mer ›

Temaer: Bygg, Kjemikalier

Hva trenger du for å utføre branntettingen selv?

Av Marie Sand 22. februar 2018

For å ta oppgaven med forsvarlig branntetting i egen regi, må du sette deg inn i hva slags remedier som kreves til de ulike oppgavene. Her skal du få noen tips.

Les mer ›

Temaer: Kjemikalier

Video: Typiske feil ved bruk av byggskum

Av Marie Sand 1. februar 2018

Opplever du at byggskummet ikke fester seg skikkelig eller bruker lang tid på å herde? Selv profesjonelle håndverkere gjør elementære brukerfeil. Resultatet blir dårlig og fører til kostbart etterarbeid. Her får du vite hvordan jobben gjøres riktig første gang. Se video.

Les mer ›

Temaer: Kjemikalier

Ta branntettingen selv

Av Marie Sand 18. januar 2018

Branntetting av gjennomføringer i gulv og vegg utføres ofte av spesialister, men du kan med fordel kvalifisere deg og din elektriker- eller rørleggervirksomhet til å ta disse oppgavene selv. Fordelene er mange.

Les mer ›

Temaer: Branntetting, Bygg, Kjemikalier

Hva slags smøring skal jeg velge hvor?

Av Marie Sand 28. desember 2017

Utvalget av smøremidler er stort, og det kan være skjebnesvangert å bruke feil type på feil sted. Her skal vi ta en kikk på de vanligste produktene og bruksområdene.

Les mer ›

Temaer: Smøring, Kjemikalier

Slik oppretter dere et stoffkartotek

Av Steinar Fjeldstad 27. april 2017

I alle virksomheter hvor helsefarlige kjemikalier og stoffer er en del av arbeidsdagen, skal det finnes et stoffkartotek. Lurer du på hva et stoffkartotek skal inneholde, hvordan det skal bygges opp og hva som skal til for å holde det oppdatert? Her får du noen råd og tips.

Les mer ›

Temaer: Dokumentasjon, Kjemikalier

Om Würth-bloggen

Vi i Würth er til for din verdiskapning. På Würth-bloggen tar vi for oss spørsmål, problemstillinger og muligheter som dukker opp i våre kunders hverdag, og som vi ser at flere kan ha nytte av. Kanskje du også? God lesning!

Besøk også: www.wuerth.no

Siste innlegg

Søk i bloggen