Assy treskruer - verdens beste?

Av Magnus Stensaas 24. april 2019

 

Les mer ›

Temaer: Bygg

Byggskum: Slik bruker du det. Se video!

Av Marie Sand 8. mars 2018

Det er jo nesten ikke grenser for hvor du kan benytte byggskum - så lenge du gjør det riktig. Her er noen praktiske tips.

Les mer ›

Temaer: Bygg, Kjemikalier

Ta branntettingen selv

Av Marie Sand 18. januar 2018

Branntetting av gjennomføringer i gulv og vegg utføres ofte av spesialister, men du kan med fordel kvalifisere deg og din elektriker- eller rørleggervirksomhet til å ta disse oppgavene selv. Fordelene er mange.

Les mer ›

Temaer: Branntetting, Bygg, Kjemikalier

Hva er verdien av ikke å gå i butikken?

Av Turid Thorbjørnsrud 21. juli 2017

Du kjenner situasjonen. Når alt klaffer, verktøyene fungerer, du og kollegaene dine har funnet rytmen og får tingene unna, i verkstedet eller på byggeplassen. Du har nådd flytsonen, og jobben går som en lek. Så er det plutselig noe som mangler.

Les mer ›

Temaer: Bygg, Logistikk

Hvor dyrt er det å ha lager på byggeplass?

Av Kenneth Kvalheim 14. juli 2017

Byggeplassen fungerer best når vareflyten er optimal. Riktig mengde materialer og forbruksmateriell til riktig tid og på riktig plass er stikkordene. Men hva koster det egentlig å ha lager på byggeplassen? Og hvor stort bør det være?

Les mer ›

Temaer: Bygg, Logistikk

Bør jeg ta imot selgere på byggeplassen?

Av Trond Asmyhr 30. juni 2017

Kan hende du opplever salgsmøter på byggeplass som en tidstyv. Men hvis du bruker møtene riktig, kan det være mye å hente.

Les mer ›

Temaer: Bygg, Logistikk

Brannklassifiseringer i branntetting – hva betyr de?

Av Marie Sand 16. juni 2017

Brannklassifisering er en bygningsteknisk definisjon som angir bygg og bygningsdelers evne til å motstå brann basert på standardiserte prøvemetoder. Klassifiseringen brukes også til å beskrive egenskapene til brannbeskyttende og brannhemmende produkter. Her er en oversikt.

Les mer ›

Temaer: Branntetting, Bygg

De vanligste personskadene i byggenæringen, og hvordan unngå dem

Av Morten Stenseth 9. juni 2017

Fremdeles er antallet dødsfall i byggenæringen dobbelt så høyt som gjennomsnittet for alle næringer. God planlegging, konkret risikovurdering og gode sikringstiltak kan hindre ulykker og dødsfall.

Les mer ›

Temaer: HMS, Bygg

Slik får du sjefen din til å kjøpe skikkelig verktøy

Av Roar Johansen 19. mai 2017

Har du fått tildelt verktøy i jobben din som slites eller ryker på tross av at du bruker det riktig og behandler det bra? Kanskje har du hørt andre i bransjen som skryter av proffverktøyet sitt og kjenner mer enn bare et lite stikk av misunnelse? Her er noen argumenter du kan legge på bordet hvis du mistenker at sjefen er mer opptatt av innkjøpsprisen enn av kvaliteten på verktøyet du bruker i jobben.

Les mer ›

Temaer: HMS, Bygg, Verksted, Verktøy

Om Würth-bloggen

Vi i Würth er til for din verdiskapning. På Würth-bloggen tar vi for oss spørsmål, problemstillinger og muligheter som dukker opp i våre kunders hverdag, og som vi ser at flere kan ha nytte av. Kanskje du også? God lesning!

Besøk også: www.wuerth.no

Siste innlegg

Søk i bloggen