Ta branntettingen selv

Av Marie Sand 18. januar 2018

Branntetting av gjennomføringer i gulv og vegg utføres ofte av spesialister, men du kan med fordel kvalifisere deg og din elektriker- eller rørleggervirksomhet til å ta disse oppgavene selv. Fordelene er mange.

Les mer ›

Temaer: Branntetting, Bygg, Kjemikalier

Brannklassifiseringer i branntetting – hva betyr de?

Av Marie Sand 16. juni 2017

Brannklassifisering er en bygningsteknisk definisjon som angir bygg og bygningsdelers evne til å motstå brann basert på standardiserte prøvemetoder. Klassifiseringen brukes også til å beskrive egenskapene til brannbeskyttende og brannhemmende produkter. Her er en oversikt.

Les mer ›

Temaer: Branntetting, Bygg

Branntetting i næringsbygg

Av Marie Sand 7. mars 2017

Når firmaet ditt tar på seg oppdraget med å bygge eller rehabilitere et næringsbygg, tar dere samtidig ansvar for brannsikkerheten for mange mennesker. Hvilke produkter dere velger å bruke til brannfuging og branntetting kan være direkte avgjørende for om en eventuell brann forblir lokal, eller utvikler seg til en stor ulykke.

Les mer ›

Temaer: Branntetting

Om Würth-bloggen

Vi i Würth er til for din verdiskapning. På Würth-bloggen tar vi for oss spørsmål, problemstillinger og muligheter som dukker opp i våre kunders hverdag, og som vi ser at flere kan ha nytte av. Kanskje du også? God lesning!

Besøk også: www.wuerth.no

Siste innlegg

Søk i bloggen