Verktøyvognene våre er noen av de produktene flest ser på når de er inne på nettsidene våre, og ikke uten grunn. De er solide, stilige og utrolig praktiske. Det at de i tillegg er laget slik at du kan tilpasse innholdet til akkurat ditt bruk er også en grunn til at mange velger en verktøyvogn fra Würth. Men hvordan vet man hva som passer inn i de ulike størrelsene? I denne artikkelen tar vi en titt på de ulike verktøyinnleggene, og ser på hvordan du kan legge dem i de ulike vognene våre.

Våre ulike verktøyinnlegg

Vi leverer en rekke ulike verktøyinnlegg, både med og uten verktøysett. Det aller mest solgte er ferdige sett i ulike størrelser som er bygget opp med populære kombinasjoner av verktøy. Vi har tre ulike størrelser på innleggene: 1, 2 og 4.

Würth verktøyinnlegg

Nummer 4 dekker en hel skuff i de minste verktøyvognene, og er dobbelt så bred som nummer 2, som igjen er dobbelt så bred som nummer 1. Innleggene er for øvrig kompatible med våre ORSY-kofferter og skuffene i vår bilinnredning. Dette gjør at du enkelt kan ta med deg hele verktøysett mellom verksted, bil og ut på oppdrag dersom du har et fullstendig ORSY oppsett. Dersom du har satt sammen din ønskede vogn, men ser at det blir litt luft i skuffene har vi egne "fyll-innlegg" i størrelse 1 og 2.

Les mer om vårt komplette ORSY-system her.

 

Liten vogn

Våre minste vogner er utrolig snertne, passer perfekt der det er litt mindre plass eller man rett og slett ikke har så stort behov for bredde i utvalget av verktøy. Ønsker du å ta steget opp fra verktøykofferten er dette rett valg!

Würth verktøyvogn liten

Skuffene kan innredes med:

  • Ett helt nummer 4-innlegg
  • To nummer 2-innlegg
  • Ett nummer 2-innlegg pluss to nummer 1-innlegg
  • Fire nummer 1-innlegg.
    Under ser du noen ulike forslag.

Würth verktøyvogn liten

Würth verktøyvogn liten

Würth verktøyvogn liten

Würth verktøyvogn liten

Medium Vogn

Medium verktøyvogn er størrelsen vi selger definitivt mest av, og passer et bredt spekter av kunder. Her har man en bredde som gjør at man får mange av de normale kombinasjonene sammen i en skuff, og gjør at man ofte ikke trenger å gå gjennom flere skuffer for å ta frem alle verktøyene man trenger til en arbeidsoppgave.

Würth verktøyvogn medium

En skuff vil her kunne dekkes med 2 innlegg nummer 4, 4 innlegg nummer 2 og 8 innlegg nummer 1. Innenfor disse rammene finnes det mange mulige kombinasjoner. Noen forslag på ulike kombinasjoner ser du under.

Würth verktøyvogn medium

 

Würth verktøyvogn medium

Würth verktøyvogn medium

Stor vogn

Våre store vogner er intet mindre enn fantastiske. De gir deg en stor arbeidsflate på toppen av vognen, og skuffene rommer så mye verktøy at du stort sett kan ha en dedikert skuff til verktøy som normalt sett brukes sammen. Dette vil for deg som jobber på f.eks bilverksted, kunne bety mye tidsbesparelse når du skal finne frem verktøy!

Würth verktøyvogn stor

En skuff vil her dekke f.eks tre innlegg nummer 4, 6 innlegg nummer 2 eller 12 innlegg nummer 1. Innenfor disse rammene finnes det et enormt antall mulige kombinasjoner. Under finner du noen forslag.

Würth verktøyvogn stor

Würth verktøyvogn stor

Würth verktøyvogn stor

cta-håndverktøy-2