Sommeren er høytid for service på klimaanlegg, og ofte oppstår det et rush av henvendelser til verksteder over hele landet tidlig på sesongen. Når vinteren slipper taket oppdager nemlig mange at det slettes ikke blir kaldt i kupeen når gradestokken kryper oppover! Her har vi samlet tips, råd og produkter fra våre dyktige produktspesialister om hva vi i Würth kan tilby av produkter til service på klimaanlegg. 

Ønsker du hjelp av våre spesialister på verkstedutstyr? Ta kontakt her.

Våre klimamaskiner

Det finnes ulike maskiner til ulike anlegg og kjøretøy. Helge Sundby har mange års erfaring fra bransjen, og viser deg vårt utvalg av maskiner til R134-A  og R1234YF.

Er det lekkasje i anlegget?

Lite effekt i anlegget, eller mistanke om lekkasje? Her ser vi nærmere på hvordan du kan avdekke lekkasje.

Reparasjon av klimaanlegg etter lekkasje

Funnet et lekk punkt i systemet? Vi har deler som gjør reparasjonen enkel og fleksibel. 

Oljer og sporstoff til klimaanlegg

Vår produktspesialist innen auto-kjemi, Henning Sørensen, tar oss gjennom utvalget av oljer og sporstoff til ulike typer klimaanlegg. Se alt tilbehør til klimaanlegg her.

Inspeksjon av klimaanlegg

Med vårt smarte inspeksjonsglass for klimaanlegg kan du enkelt ta ut en prøve for å teste "helsen" til klimaanlegget. Her viser deg hvordan.

Flushing av klimaanlegg

Havarert kompressor? Eller har klimaanlegg stått åpent etter en kollisjon? Her viser vi deg hvordan du kan gjennomføre en flush av systemet med vår flush-maskin

 

Ønsker du å vite mer om Würth verkstedutstyr? Ta kontakt her, så hjelper vi deg!