Skulle du ønske du hadde et fullstendig verksted med deg når du er ute på oppdrag? For de aller fleste vil en skikkelig godt tilpasset bilinnredning gjøre susen, men dersom du ønsker å ta det enda lenger kan vi tilby spesialtilpassede tilhengere som vil kunne fungere som verksted eller et ekstra lager. Her tar vi en titt på løsningen vi leverte til Brani AS.

Würth bilinnredning henger

Smarte løsninger for oppbevaring

Brani AS er et selskap som har spesialisert seg på asfaltering, og som arbeider på prosjekter i alle størrelser fra innkjørsler til store veiprosjekter. For dem er det ekstremt viktig å ha orden på arbeidsplassen, altså ute der de arbeider.

Würth bilinnredning verktøyskuff

I tilhengeren vi leverte til Brani finner du solide skuffeseksjoner som er spesialtilpasset verktøyinnlegg etter deres behov, samt utskårede skuminnlegg til deres egne spesialverktøy. I tillegg inneholder hengeren en seksjon med lagerkasser til smådeler, samt egne plasser der kofferter og annet større utstyr kan plasseres.

Vil du se mer om hvordan Würth kan hjelpe deg med orden og system? Les mer her.

En skikkelig arbeidsbenk

Den ene seksjonen fungerer også som arbeidsbenk i passende høyde. Selve hengeren er såpass høy at det er komfortabelt å arbeide i den, og siden man har verktøy i samme seksjon har man alt man trenger på ett sted når man arbeider. Vi har også montert en solid skrustikke på seksjonen.

Würth bilinnredning arbeidsbenk

Drivstofftank og strøm

Når Brani er ute på oppdrag har de behov for drivstoff og strømtilførsel til ulike maskiner. I tilhengeren deres er det derfor montert en egen dieseltank som kan fylles fra utsiden av veggen. Denne har videre påmontert en pumpe som gjør at de enkelt kan fylle drivstoff on site. Det er også et eget tilkoblingspunkt for strøm på utsiden av hengeren slik at man kan bruke flere strømstøpsler inne i hengeren når man jobber. 

Würth bilinnredning henger dieseltank

Vi finner løsninger til dine behov

Skulle du ønske du hadde et tilsvarende mobilt verksted til ditt firma? Vi i Würth har lang fartstid innen bilinnredning og andre tilpassede løsninger for fagfolk. Vi kan hjelpe deg med en perfekt tilpasset løsning for å gjøre din drift enda mer behagelig og effektiv. Ta kontakt med oss på kontaktskjemaet så hjelper vi deg gjerne!

blog-bilinnredning-3