Mange kjenner nok godt til de sorte og grå Würth-maskinene. I årevis har de stått for kvalitet og pålitelighet, og nå i slutten av 2019 tar vi steget videre!

Ny batteriplattform

Tidligere modeller av våre batterimaskiner har blitt utviklet av ulike produsenter på Würth sine strenge kvalitetskrav. Dette har gitt utmerkede maskiner, men for å få den farten på innovasjon har vi startet med 100% egenutvikling og produksjon!

 

blogg-m-cube-drill

 

Den nye batteriplattformen, M-cube, produseres av selskapet Würth Master Tools, og kommer til å ha et vell av ulike batterimaskiner til ulikt bruk. Li-Ion batteriene på 18 Volt kommer i en solid innpakning som beskytter cellene mot slag og overoppheting, og har kraft nok til både store og små jobber.

 

blogg-m-cube-drill-5.jpg-1

 

Med vårt nye selskap, og den nye plattformen står blir vi rett og slett raskere til å utvikle oss, og å få ting akkurat som kundene våre ønsker!

Produktserien

Kompakt drill

Først ut i serien vår kompakte ABS bor- og skrumaskin. Denne drillen har innstilling for både slag, bor og skruing, to gir, og 24 innstillinger for kraft, slik at du finner akkurat den innstillingen som passer deg! Les mer om ABS 18- A her.

blogg-m-cube-drill-4

Vinkelsliper

Vår andre maskin i serien er en kompakt 18V vinkelsliper. Vinkelsliperen fungerer godt til normale kappe- og slipejobber, der det er langt til nærmeste stikkontakt. Maskinen har dødmans bryter (Paddle switch) og er sikker og behagelig å jobbe med.

M-cube-42-vinkelsliper-blogg

 

Mye mer er på vei - Følg med!