Dette ser vi etter når vi rekrutterer i Würth

Å jobbe i Würth er å jobbe med mennesker. Være seg både kunder, kolleger og leverandører. Derfor ser vi først og fremst etter relasjonsbyggere med gode kommunikasjonsevner. Her forteller vi litt mer om hva vi legger vekt på når vi rekrutterer, og hvorfor.

I Würth er vi ikke bare opptatt av å levere markedets beste løsninger, men den løsningen som er best for hver enkelt kunde. Vi forventer at dine ambisjoner er på samme nivå. Verdiskaping for kunden er verdiskaping for Würth.

LES OGSÅ: Slik er det å jobbe i Würth

Sosial intelligens og evne til å jobbe strukturert

Dette er noe av hva vi ser etter hos deg når du søker jobb hos oss:

Du er klar og tydelig, samtidig som du har evnen til å lytte. Sosial intelligens er nødvendig for å lykkes i en salgsorganisasjon, både i møtet med kunden og kolleger.

Systematikk, struktur og evne til planlegging er avgjørende. Dette er helt nødvendig når du skal holde mange baller i lufta på en gang, uten at noen av dem faller i bakken. Våre produkter og tjenester avhenger av nøyaktig gjennomføring og fokus på detaljer – samtidig som det store bildet alltid må være til stede.

Engasjement og forberedelser

Vi ser etter nye kolleger som er grundige, engasjerte og ser verdien av å gjøre gode forberedelser, spesielt før kundemøter. Når du jobber med salg er det nødvendig å gjøre seg kjent med kundens historikk, bransje og hvordan markedet fungerer.

LES OGSÅ: Ni tips for å lykkes med oppsøkende salg

Akkurat som du ville forberedt deg før et kundemøte, ønsker vi at du skal forberede deg før et intervju. Da får alle et større utbytte. Kom til oss som en selger og selg deg selv!

Stå-på-vilje

Våre ansatte har et sterkt ønske om å lykkes i jobben, og det må du også ha. Arbeidsdagene er ofte hektiske, og du må ha tilstrekkelig stå-på-vilje til å håndtere mange arbeidsoppgaver på en gang. Vær forberedt på motgang, det opplever alle. De beste takler motgang ved å jobbe hardere og benytte seg av de kollegene og ressursene de har rundt seg for å nå målene.

Rekrutteringsprosessen

Ledige stillinger i Würth blir lyst ut på våre websider, og ansettelsen foregår primært i tre steg:

  1. Først et innledende telefon - eller videointervju, der vi vil vite mer om din motivasjon til å søke på den aktuelle stillingen.
  2. Deretter kaller vi aktuelle søkere inn til et førstegangsintervju.
  3. Dersom du går videre til andregangsintervju, får du en praktisk oppgave og gjennomfører et sett med tester.

Til slutt velger vi den kandidaten vi mener passer best for stillingen.

Dersom du vil holde deg oppdatert på våre ledige stillinger kan du registrere din CV og aktivere jobbagenten her.

Vi ønsker deg lykke til som jobbsøker!

Last ned gratis e-bok  Jobbe i Würth - dette ser vi etter