Det er alltid føreren av bilen som har ansvaret for sikring av lasten i henhold til gjeldende forskrifter. Vi hjelper deg med last- og sikringsutstyret!

38088624

Vårt utvalg av last- og sikringsutstyr

Sikring av last skal være sikret slik at lasten ikke kan forskyve seg eller falle av under transporten. Dette kan sikres ved låsing, stenging eller ved en kombinasjon. Dersom lasten kan støve, ryke eller virvle seg av under transporten skal man sikre med nett eller presenning.

Vi har last- og sikringsutstyret. Det kan være vanskelig å vite hva man bør sikre lasten med. Her kommer noen produkter som er verdt å ha når du skal sikre last.


Lastestropper og surring


Ved hjelp av lastestropper og surring kan du feste lasten på ulike måter. Våre lastestropper har et bruddstykke på opptil 4000 kg. De er slitesterke og optimale for sitt bruk. Du kan direkte surre, overfallssurre, grimesurre eller feste stoppene som en loop. Lastestropper og surring fungerer med andre ord med ulike måter. Det er viktig at stroppene ikke ligger vridd og at de er stramme.

38089066 (1)

 

Godsstenger

En godsstenger er et godt hjelpemiddel for innvendig last. Godsstengene tåler opp mot 100 kg. trykk og de blir automatisk tilpasset ved bruk. Godsstengene har et kraftig hovedrør i galvanisk stål og er mye brukt i skapbiler. Godstengene forhindrer for eksempel paller i å forflytte seg rundt under transport.

P1133333-2

Containernett

Typisk last i en container har behov for containernett. Containernettet forhindrer lasten i å virvle seg av under transporten. Det er derfor viktig å bruke dette når man transporterer containere med løst innhold.

cointainernett

 

 

Last- og sikringsutstyr