Skulle du ønske du kunne fått jevnt arbeidslys over hele arbeidsområdet, uten å måtte flytte lampen med jevne mellomrom? Da kan det hende du bør vurdere en lyslenke!

En fleksibel løsning

Våre lyslenker er ekstremt fleksible, og gir et godt arbeidslys som spres godt. Lenken kan enkelt henges opp i tak, stillas, trær osv. og er derfor enkel å plassere rundt et område der du jobber. Vi leverer lyslenker i flere lengder, og med ulik varme på lyset.

blogg-lyslenke-3-1

Det vil for eksempel være naturlig å velge en varm farge for generell belysning, og en kald farge på belysning der du ønsker å se detaljer bedre (se bilde under). Andre muligheter kan være å bruke lenken for å markere en ønsket vei i mørket eller å markere et element på en byggeplass.

blogg-lyslenke-2-1

 

Belysningen kan benyttes i normal 230 V kontakt og har et stort antall med sterke lysdioder fordelt utover lenken. Eksempelvis har vår 25 meter lange led-lenke hele 4500 dioder!

 

blogg-lyslenke

 

Rull den helt ut!

Vi leverer lenker med ulike lengder fra 5 til 25 meter, noe som gir stor fleksibilitet for hva slags arbeid du skal gjøre. Selv om lenkene er enkle å bruke er det to ting vi anbefaler å huske på for å sørge for at den skal holde lengst mulig:

  1. Rull alltid ut hele lenken! Den lengste rulle på 25 meter leveres på kabeltrommel, og dersom du skrur på lenken mens den er tromlet opp vil du risikere at hele lenken smelter. Rull den derfor helt ut uansett om du ikke skal bruke hele lengden.
  2. Ikke rykk hardt! Lenkene er laget for å tåle normal slitasje, men ikke uendelig med rykk og napp. Et typisk eksempel der man opplever å bryte koblinger i lenken er når man skal ta ned belysningen ved endt jobb. Har du hengt lenken opp med stips er det en dårlig ide å dra i lenken for å ryke stripsen! Når det er sagt er lenken laget med uavhengige segmenter på rundt en meter, noe som betyr at ikke hele lenken ryker hvis en kobling ryker.

blogg-lyslenke-cta