Da Administrerende Direktør Svein Oftedal bestemte seg for å besøke alle Würth-butikkene på et år, lurte flere på om han faktisk kom til å klare det. 

- Og han er nå på god vei!

Hele 19 butikker er besøkt siden lovnaden ble kommunisert ut internt. Økern, Furuset, Ryen, Åssiden, Kongsberg, Drammen, Askim, Ski, Sarpsborg, Fredrikstad, Halden, Moss, Skien, Larvik, Sandefjord, Tønsberg, Ålesund, Ørsta og Førde har alle fått besøk og flere er planlagt. Hvem det blir får vi heller ikke vite.

"Det skal jo være et overraskelses besøk, da kan jeg jo ikke dele hvilke butikker jeg skal besøke. Målet er ikke resultatfokus og kontroll, men skal oppleves som hyggelig og motiverende. Men jeg klarer jo ikke helt å la vær å pirke på rot og andre kosmetiske avvik, det er viktig for kundene våre at de kommer inn til en oversiktlig butikk!"

Til nå har Svein opplevd å bli mottatt med genuin glede når han er ute i butikkene, og det er viktig å få tilbakemeldinger fra de som jobber i butikken på hva som kan forbedres eller effektiviseres. 

"Det viser seg at flere butikker kan oppleve mange av de samme utfordringene, uavhengig av hvor de ligger hen i landet. Det kan være helt enkle utfordringer som er lette å løse, men også de mer tidkrevende. Til nå har jeg fått mange gode innspill som jeg tar med meg videre."

På spørsmål om han har vært litt for ambisiøs...

"Jeg er ikke fornøyd før alle butikkene har fått besøk!"

 

butikk_4

butikk 5

Butikk_1