Alle som arbeider mye med hendene vet hvor viktig det er med et par gode arbeidshansker. De kan gi beskyttelse, bedre grep og kan faktisk virke avkjølende! Men hvilken hanske passer til jobben du skal gjøre?

Arbeid som krever presisjon - Montasjehansker

Noen oppgaver krever rett og slett at man har mest mulig kontroll, og at man i minst mulig grad merker at man har på seg hansker overhodet. Montasjehansker har forskjellige egenskaper som for å gi best mulig grep uten at det går nevneverdig utover presisjonen. Disse hanskene er tettsittende, elastiske og har en mengde ulike utforminger til ulikt bruk. Er jobben du skal gjøre slik at du helst skulle klart deg uten hansker, men bør ha beskyttelse eller økt grep? Da er Maxiflex montasjehansker rett valg.

 

Blogg-hansker-montasje-1
 

+ Meget god presisjon, godt grep, svært behagelig, modeller til de fleste temperaturer.

- Gir ikke beskyttelse mot hard mekanisk påkjenning.

Blogg-boks-montasjehansker-1

Arbeidshansker for mekanisk arbeid

Trenger du litt mer beskyttelse enn det montasjehanskene kan tilby? Da er tradisjonelle arbeidshansker rett valg. Her får du hansker med materialer som gir deg god beskyttelse, samtidig som de er gode å jobbe med over lang tid. Vi fører hansker i ulike tykkelser og lengder der det benyttes skinn av høy kvalitet.

 

Blogg-hansker-arbeid-1
 

+ Svært god beskyttelse, behagelige, lang levetid.

- Gir mindre fingerførlighet enn montasjehansker.

Sveisehansker

Dette er våre mest beskyttende hansker, og er laget for å tåle stor mekanisk påkjenning og høy varme. Disse hanskene har som oppgave å beskytte hender og underarmer mot gnister og varme partikler under arbeid med sveiseapparat eller andre lignende jobber. Hanskene har lang mansjett for å beskytte godt oppover armen.

 

Blogg-hansker-sveis-1
 

+ Høy beskyttelse mot varme, ekstremt solide

+ Alle hansker er sertifiserte som sveisehansker

- Mindre fingerførlighet enn montasjehansker og arbeidshansker

Blogg-alle-hansker-1