På utkikk etter en perfekt løsning til din varebil? Vår bilinnredning er ikke bare blant markedets sikreste, den er også enkel å tilpasse perfekt til ditt yrke! Her har vi en titt på hvordan man kan tilpasse en bilinnredning for snekkeren.

1. Fleksible bunnskuffer

Bunnskuffene våre er ikke bare sikre og ser fantastisk bra ut, de er også meget enkle å tilpasse ditt bruk. Med skillevegger får du enkelt den løsningen du trenger for både små og store verktøy eller forbruksmateriell. Vi har mulighet for flere seksjoneringsløsninger der du kan få skuffer på sidedørene, ut bakluken, eller en kombinasjon.

Et annet viktig poeng med bunnskuffer er at man bruker lite av takhøyden i bilen. Dette er meget praktisk dersom man skal ha med seg materialer. Kvalitetsfølelsen er også svært god ved åpning og lukking av skuffene.

würth bilinnredning snekker bunnskuff

2. Spennstenger for større materialer

Skal du ha med deg større materialer kan spennstenger være en smart løsning. Disse gir deg et solid festepunkt for større materialer som for eksempel gipsplater, og sørger for at de står stødig under kjøring.

3. Få 230 v strøm der du er

Det er ikke få ganger man gjerne skulle ha ladet batteriverktøyet, men har manglet en 230V stikkontakt. Med en inverter plassert i bilen, samt et støpsel vil du enkelt kunne lade drillen, vinkelsliperen eller annet batteriverktøy selv om det ikke er strøm der du er! 

Würth bilinnredning snekker inverter

En annen smart løsning er fast arbeidsbelysning i bilen. Dette gir godt arbeidslys som trekker strøm fra bilens batteri, og som alltid er med deg ut på jobb!

würth bilinnredning snekker arbeidslys

4. ORSY kofferter

ORSY er samlebegrepet på vårt system for å holde orden i alle deler av driften din (les mer her). ORSY-koffert er en genial løsning som gjør at du kan ha et hyllerack inne på jobben med kofferter med ulikt innhold som verktøy eller forbruksmateriell. Når du skal ut på jobb tar du med deg koffertene du trenger, og plasserer dem i kofferthyllene i bilen der de passer perfekt! Dette gir deg fleksibilitet og ryddighet uansett om du befinner deg på verkstedet, på veien eller på en byggeplass.

würth bilinnredning snekker koffert

5. Den ultimate oversikten over skruer

La oss kalle en spade for en spade, eller snarere en skrue for en skrue: Det blir fort rotet i disse skruene. Å bruke tid på å lete etter skruer er ikke bare frustrerende, det er også lite produktivt. Med 12 cm skuffer i bilinnredningen kan du enkelt legge inn skillevegger der du ønsker det, for å skille mellom ulike bruksområder og størrelser slik at du alltid raskt finner det du trenger!

blog-bilinnredning-3