På utkikk etter en perfekt løsning til din varebil? Vår bilinnredning er ikke bare blant markedets sikreste, den er også enkel å tilpasse perfekt til ditt yrke! Her har vi en titt på hvordan man kan tilpasse en bilinnredning for elektrikeren.

1. Kontroll på mindre komponeneter

En elekriker har behov for mye smådeler, og det er fort gjort at det blir rot. Sukkerbiter, klammer og letti kan være ugreit å holde styr på, men med ORSY kofferter med spesialtilpassede seksjoner gir fantastisk god oversikt. Koffertene har egne seksjoner i bilinnredningen der de passer perfekt, slik at du enkelt kan ta dem inn og ut etter behov. 

2. Plass til kabelesker

Få kabelkveilene opp fra gulvet og inn i hyller! Vi har ulike mål på våre hylleseksjoner som gir deg mulighet til å finne den perfekte størrelsen slik at kabeleskene ligger stødig og ryddig.

würth bilinnredning elektriker hyller

3. Perfekt tilpassede skuffer

Større forbruksmateriell man ofte benytter seg av er enkelt å holde på plass i skuffer som fås i ulike størrelser. I likhet med koffertene våre finnes det her store muligheter for å seksjonere slik at alle deler har sin designerte plass. Visste du forresten at våre ORSY kofferter kan plasseres ikke bare kan plasseres i bilen, men i egne hyller inne på arbeidsplassen? Les mer om ORSY her

würth bilinnredning elektriker

4. Stigen ut av veien!

Er du lei av å ha stigen eller gardintrappen på taket eller på guvet inne i bilen? Vi har en smart stigeholder som passer i taket på de fleste varebiler. Dette gir orden uten at det går på bekostning av plassen!

würth bilinnredning elektriker kofferter

5. Fullintegrert verktøy

Et av de virkelig fantastiske egenskapene til våre bilinnredninger er hvor godt de er med verktøyene våre. En elektriker er avhengig av skikkelig håndverktøy i jobben sin, og våre kvalitetsverktøy er fullstendig integrert med innredningen. Vi har ferdige pakker med normale kombinasjoner av håndverktøy i formskårede skuminnlegg som passer perfekt i skuffene. Her ligger ingenting slengende rundt, men har sin helt klare plass!

blog-bilinnredning-3