Blogg-assy-1

Er virkelig en treskrue bare en skrue? Nei sier vi, og nå skal vi fortelle deg hvorfor vi mener Assy treskruer er blant verdens aller beste treskruer!


Forspranget ligger i kontinuerlig utvikling

Med Assy treskruer blir jobben enklere og resultatet bedre! Målet er alltid at treskruer fra Würth skal være enkle å få til å dra, lette å skru inn, og at de skal gi en pen avslutning. I tillegg til dette velger Würth å bruke mye ressurser på å finne de beste behandlingene av metallet for at skruene skal holde best mulig i ulike former for klima, og i kontakt med ulike materialer.

La oss gå gjennom noen veldig gode argumenter for å velge en ASSY skrue til ditt neste prosjekt.

Lavt moment ved innskruing

Det er akkurat like behagelig som det høres ut: Assy treskruer går lettere inn i virket enn de aller fleste konkurrenter! Gjengene på Assy-skruer har en asymetrisk utforming, som sammenlignet med tradisjonelle treskruer med symetriske gjenger, gir et lavere inskruingsmoment. Dette gjør at skruen lettere dras inn i materialet, og at både du og drillen får en lettere jobb!

I tillegg har Assy-skruene ulike utforminger av spissen, tilpasset materialet de skal skrus inn i, noe som gjør at sprekkdannelse unngås og at de lettere entrer. Eksempelvis har skruer til hardt materiale borspiss. Würth sitt patenterte drivspor, AW, gir også økt kraft ved innskruing og bidrar til å gjøre jobben lettere.

Würth Assy treskrue

Assy treskruer med Delta Seal belegg for norsk innlandsklima.

Tysk kvalitet

Assy produseres under streng kvalitetskontroll i Tyskland, og må holde den høyeste standard før de sendes ut til butikkhyllene. Assy produseres i stål med lav herdegrad, noe som gir en skrue som er utrolig solid. Skruene har også tykkere skaft enn mange tradisjonelle skruer, noe som bidrar til økt styrke.

Blogg-knapp-registrer deg

Skruer til alle formål

Det finnes mange skruer i Assy-sortimentet, og det er ikke uten grunn. Ulike bruksområder krever rett og slett ulike tilnærminger for å gi best mulig innskruing, sammanføyning, og ikke minst motstandsdyktighet mot elementene.

Assy 3.0 - allsidig og arbeidsbesparende!

Assy 3.0 ligger i front! Her får du en treskrue som fungerer til det meste, og som sparer deg og drillen for mye tid og krefter! 3.0-skruer har motgjenge i tuppen og skraftfres som gir lavt innskruingsmoment og som minsker faren for sprekkdannelse!

Skruene leveres i ulike overflatebehandlinger avhengig av klimaet de skal brukes i. Du finner skruer til innendørsbruk, og til bruk utendørs i innlandsklima og kystklima.

 

Assy Plus - til harde overflater

Assy Plus er spesielt konstruert for bruk på harde overflater, og er derfor levert med borspiss. Dette gir enklere innskruing, selv om overflaten er hard. Borspissen gir også minsket sjanse for sprekkdannelse uten forboring, selv om det er snakk om hardt trevirke og kort kantavstand.

Nyhetsbrev-assy-15-Plus-1-1

Assy 3.0 Kombi - erstatter franske skruer

Konstruksjonsskrue fra metall til tre, eller tre til tre. Leveres med en kombinasjon av sekskanthode og AW drivspor. Her trenger du ikke å forbore for å få et bra resultat takket være motgjengene i spisssen!

Nyhetsbrev-assy-15-kombi-1

Assy kombi treskrue.

Assy P - for nydelige resultat på innredning!

Treskrue til interiørbruk som gir en nydelig finish! Assy P-skruen har en sekundærgjenge som gir bedre sammenføyning av materialene, samtidig som hodets underskårede freslommer gir en ren overflate. Perfekt til montering av kjøkken og garderobeinnredning!

Nyhetsbrev-assy-15-P-1

Assy Plus P treskrue til innredning.

Assy Plus MDF - drar seg perfekt på plass

Denne skruen gjør det enkelt å få et perfekt resultat ved skruing i MDF- og fibermateriale! Assy Plus MDF har borspiss og freste ribber vinkelrett på gjengene som sammen bidrar til at det ikke pakker seg med spon under innskruing.

Nyhetsbrev-assy-15-MDF

Assy Plus MDF treskrue. For montering i mdf-plater.

Nyhetsbrev-assy-15-button-1-1